Nespresso. Valse beloftes en leugens i.p.v. koffie.

Nespresso.

Iedereen kent `m ondertussen wel. De reclame waarin good old George Clooney zijn kop en charme gebruikt om Nespresso aan te prijzen. We moeten het hem nageven. Dat doet ie geweldig. Ruim een maand terug hebben wij per toeval kennis mogen maken met een afdeling van BCC te Zwanenveld waar ook wat Nespresso producten te verkrijgen waren.

En ja, zelfs als een suffige thee leut zoals ik vond de koffie lekker ruiken. Mijn vriendin als rasechte koffie-terriër begon al om Clooney te roepen. Voor mij het sein om zo’n ding aan te schaffen.
We hadden geluk. Bij deze verkoop zat een korting van € 70,- aan koffie bij. Die zou dan later (na het invullen van de bon) naar je thuis worden opgestuurd. Extra aantrekkelijke belofte is de 24 uurs service die je als klant genieten mag. Bestel je koffie, dan heb je die de volgende dag in huis.

Niets van dit alles dus! Wat een vieze valse koffie beloftes van Nespresso.

Als klant mail je alles netjes door. Vervolgens krijg je een week lang niets te horen. Dus namen we zelf even contact op. Goh, wat krijg je dan voor een antwoord?

-“Eh nee, we hebben niets kunnen openen in de bijlagen. Daarom heeft u nog geen koffie ontvangen.”

Briljante stomme koe! Komt het dan niet in je op om meteen even terug te reageren dat je de bijlage niet kan openen? Nee, zo slim zijn ze bij Nespresso niet.
Dus ga je als voorbeeldig klant overal kopieën van maken en stuur je het per post op naar het door hen opgegeven hoofdkantoor adres te Amsterdam.
Er wordt je gewoon zand in de ogen gestrooid. Wat blijkt nu? Het hoofdkantoor te Amsterdam is helemaal geen hoofdkantoor. De post die je daar naartoe stuurt gaat van Amsterdam ongeopend naar Brussel!
Opgelost denkt u? Welnee. Die sufferds daar besteden het uit aan een bedrijf dat in Leuven zit. Uw post legt een heerlijke wereldreis af voordat met het openen van uw enveloppe begonnen wordt.
Ondertussen ben je dan wel drie volle weken verder, en heb je je voor een cursus ‘thee-drinken’ aangemeld.

Koffie is er nog steeds niet.

Wel de meest slimme opmerkingen waarop zeer zeker een nobelprijs gaat vallen. Namelijk deze: “ U kunt ook even naar Arnhem rijden om daar wat koffie te kopen.”
Welja, waarom niet even naar Leeuwarden of zo? Het moge duidelijk zijn dat er hoop is voor veel ongeschoolden met een iq dat net genoeg
is om niet naast de plee te pissen; bij Nespresso hebben ze werk voor je.

Update; Nu val je werkelijk van je stoel af. Jawel, de koffie is bezorgt na amper 5 volle weken. Door een distributiekantoor uit …………Veghel!!!!! Nespresso…..u verdiend werkelijk een boom vol gouden eikels, aangezien u niet op het idee bent gekomen om een eenvoudig mailtje meteen naar Veghel door te sturen.

Als klap op de vuurpijl blijkt de gratis koffie niet gratis thuis bezorgt te worden zoals beloofd werd in de winkel. Nee, een acceptgiro van 4,60 euro mag worden voldaan.

Onbegrijpelijk dat jullie product nog op de markt is.

Nespresso…u kunt mijn koffie rug op!

Met anti nespresso groeten,  Marco Pothuizen.