In het zonnetje gezet; Irma Motké

Irma is iemand die altijd, maar dan ook altijd een ander wil helpen. 

Mens of dier, het maakt niet uit. Niet alleen door woord, maar ook in daad. Zij ziet meteen de mooie eigenschappen in een mens of dier, hoe lelijk anderen daar ook tegenaan kijken.

Dat is haar grootste kracht. Zelfs als een ander haar niet eerlijk behandelde of kwetste, dan nog zal zij de wapens niet opnemen. Nee, haar verdediging is liefde in combinatie met het geven van een inzicht op respectvolle wijze.

Dat is ook een van de redenen waarom zij zo goed is in haar werk als medium paragnoste. Het verbaast mij dan ook niets dat zij tot nu toe een 100% score heeft weten te behalen.

www.geneotsa.nl is overigens haar site mocht u nieuwsgierig zijn geworden.

Geheel belangeloze inzet.

Geheel belangeloos zet zij zich als vrijwilligster in bij een organisatie die vakantiereisjes verzorgt voor verstandelijk gehandicapten. Doordat zij met het onderbewuste van hen kan communiceren weet zijn precies wat er bedoeld wordt aan de ontbrekende woorden. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat alle vakantiedeelnemers haar in hun hartje hebben gesloten. Zelfs na hun reizen appen ze nog regelmatig naar Irma.

Daarnaast verzorgt zij zo nu en dan nog iemand een gehele dag die al op leeftijd is. Samen ondernemen zij dan een activiteit. Ze gaan dan bijvoorbeeld even ergens koffie drinken, of wat boodschappen doen. Maar ook voor het oplossen van problemen in de woning of bij een brief die ze niet begreep staat Irma haar bij. Ook dit is een geheel belangeloze inzet.

Haar dierenliefde is grenzeloos te noemen. 

Alles wat haar liefde en energie nodig heeft krijgt het ook. Zelfs hen die door anderen als het ware zijn afgeschreven. Van klein tot groot, het maakt niet uit in haar ogen; “Alles heeft een ziel.”

Wie zich tot een vriend of vriendin mag rekenen, is een bevoordeeld mens.